sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Töitä pimeällä muttei pimeitätöitä

Suurin osa asiakkaistani on yksityisiä henkilöitä tai taloyhtiöitä. Välillä maalaan myös yrityksille heidän liikehuoneistoja. Jostain syystä yritysasiakkaanani on ollut eniten optikkoliikkeitä. Yksi vakioasiakkaistani on Optilook Helsingissä. Olen maalannut heidän Itäkeskuksessa sijaitsevaa liikettä useamman kerran ja myös keskustan liikkeen. Tässä on muutamia kuvia maalaustyöstä. 

Noin viisi vuotta sitten maalasin kehyshyllyt, tasot, pöydät ja myyntitiskin hopeiseksi Tikkurilan Taikamaalilla. Kehyshyllyissä maali kesti hyvin, mutta pöytäpinnoista maali kului pois. Kävin muutama vuosi sitten maalaamassa pöydät uudelleen. Nyt liikkeelle haluttiin uusi ilme. Värisävyiksi oli valittu musta ja valkoinen.

Liikehuoneistojen maalaaminen on ilta ja yöpuuhaa, sillä liike on auki päivisin. Melkein voisi sanoa, että kauppakeskuksissa liikkeet ovat auki aina. Minä pääsin aloittamaan maalaamisen 19.00 aikoihin vaikka liike on auki 21.00. Maalaaminen lähti käyntiin kehyshyllyistä.  
Maalaaminen oli kiva aloittaa hyllyistä, sillä niitä ei tarvinnut juurikaan hioa ja suojapaperia laitoin vain maalipurkin alle.

Tässä kehyshyllyt ja taso maalattuna.
Harmaat laatikot muuttuivat valkoisiksi.

Isoja pintoja ei ole kiva maalata liikkeen ollessa auki. Maalista haisee pahalle ja asiakkat voivat osua pintoihin. Harmittaa,jos jonku takin helma sotkeutuu.
Tältä Itis näyttää yöllä. Kokemuksesta voin sanoa, että auto on parempi jättää parkkiin ulos. Parkki hallit ovat aika pelottavia öisin varsinkin kun niistä on sammutettu valot.
Maalausten lisäksi Optilookissa tehtiin muutoksia ulko-oviin ja lattia vaihdettiin. Uudistunut liike on avattu kuun vaihteessa. Käy katsomassa uudistunutta ilmettä paikan päällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti