torstai 21. tammikuuta 2016

Pinnotteita maalin sijaan.


Sain kutsun Suomen Betonileimasimen pikkujouluihin, mistä olin innoissani.Yhden ihmisen yrityksessä pikkujouluja ei tule järjestettyä itselle, joten tällaiset tilaisuudet ovat aina kivoja. Minusta on mukava tavata muita urakoitsijoita ja suunnittelijoita. Kun kyseessä on yrityksen järjestämä tapahtuma, puhutaan siellä tietenkin myös heidän tuotteistaan. 

Minulle SBL:än tuotteista tutuin on mikrosementtipinnoite. Tapahtumassa esiteltiin kuitenkin heidän uutuustuotteitaan. Saimme mukaan mallipaloja pinnoitteista. Itse en pidä kaikista pinnoitteista, mutta minusta on hienoa, kun sisustuksessa uskalletaan olla räväköitä ja tehdä oman näköistä.

Tässä vaihtoehtoja efektiseinään tai miksipä ei koko huoneeseen.
Kaiken mielenkiintoisin tuote oli mielestäni Patina effect pinnoite, joka näyttää patinoituneelta kuparilta. Vihreä pinta on mielenkiintoinen itsenään, mutta sitä saa myös "ruostutettua". Pinnoitteen päälle ruiskutetaan aine, joka ruostuttaa pinnan. Ruoste-efektiä voi tehdä myös ilman vihertävää pohjaa, jolloin koko pinta on ruostunut. En tiennyt, että tällaista tuottetta on olemassa!


Vasemmalla on vihertävä "ruostunut kupari" pinta ja oikealla on kullan hohtoinen pinnoite.



Tarjolla oli tietenkin myös hyvää juotavaa ja syötävää :)